Látogatóim

2011. május 2., hétfő

Segítség!!

Tudjátok kicsit nehéz ennyi ember előtt a gondjaimról írni, de nincs más választásom.
Vannak közületek akik tudják, mert közel állnak hozzám, hogy Ádám betegségei miatt több külön foglalkozást igényel. Ez nem kevés pénzünket emészti fel. Mindemellett két hét múlva megkezdődik nálunk az építkezés, amihez borzasztó nagy hitelt kell felvennünk. Ráadásul a két fiú még nem teszi lehetővé, hogy rendes állást vállaljak. Szüleim segítségét sem tudom most kérni, a válság a családi céget is igen-igen megviselte.
Így csatlakoztam az avonhoz. Jelenleg koordinátori szinten vagyok, de ahhoz, hogy megkapjam a pénzem és ne essek vissza a tanácsadói szintre még minimum két embert kell beléptetnem, akik vállalják is, hogy 5000ft-ért rendelnek az első két kampányban. Egyébként nem kötelező mindig rendelni, de én csak azok után kapok pénzt. Nos, erre most 1 napom van. Kérlek benneteket, ha valaki belépne, vagy ismer olyat aki jövedelemkiegészítésként szívesen csinálná keressen meg. Az avon most 125 éves és rengeteg ösztönzővel, ajándékkal jutalmazza az újonnan belépőket! Rettenetesen sokat segítenétek!!!  Adtam fel hirdetést is, de semmi, ti vagytok az utolsó reményem. Tudom egy nap kevés, de ha lenne pár jelentkező, talán elérném, hogy ne essek vissza rögtön, nyernék kis időt.
Előre is köszi, hogy elolvastad és esetleg próbálsz segíteni!
Holnap már hímzésekkel jövök :-)

7 megjegyzés:

  1. Ó, te drága!
    Egyre több helyről hallok ilyet....És nem tudok Neked segíteni sajnos....:( Nekem is ez az utolsó fizetésem,így nem ugorhatok bele plussz vásárlásba. Ne haragudj,nagyon sajnálom!Már ki is találtam,hogy mit fogok csinálni: mellékállás, gyerekőrzés."Csak" még találnom kell ismerős családot,akiknek szüksége van rám, meg fizetni is tudnak....
    Annyit tudok segíteni,hogy felteszem a blogomba a bejegyzésedet,HA megengeded.Hátha többekhez eljut.Régen én is használtam Avon termékeket és tök jók.
    Puszi!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Mammka, nagyon hálás vagyok a segítségért! Jövedelem kieg.-ként nem érdekel? A belépés ingyenes és kapsz 3 katalógust, amivel elindulhatsz :-)

    VálaszTörlés
  3. Drága vagy, de ez nem nekem való sajnos..:( Egyszer már csináltam hasonlót, az Unicef termékeit árultam, főleg azért,hogy segítsek, de inkább én vásároltam.:) Nem tudok eladni SEMMIT.Komolyan.

    VálaszTörlés
  4. oké, akkor is aranyos vagy .-)

    VálaszTörlés
  5. Köszi! Remélem jelentkezik a két hiányzó embered!!!!!Feltettem.:)

    VálaszTörlés
  6. Szia Veronika!

    Mammkánál olvastam a felhívást. Kicsit zavaros most a fejemben ez a dolog. belépéskor nem kell fizetni, de utána két rendelésnél 5 e Ft-ot? esetleg megírnád milyen lehetőségek lennének annak aki megpróbálna terjesztő is lenni? Mik az elvárások, "bűntetés" ha ezt nem sikerül vállalni stb. Esetleg...talán átgondolom. Falun lakom lehet, hogy a szomszédasszonyok...hm. nem igérek semmit, csak érdeklődom jó?? Ha gondolod emailben írj.

    VálaszTörlés