Látogatóim

2009. november 8., vasárnap

Bábszínház

Ma elmentünk Gergővel hárman (kicsi Ádám Nagyizott) a bábszínházba és megnéztük a Csizmás kandúrt. Szuper volt, nagyon tetszett, örömmel megnézem mégegyszer, ha Ádám nagyobb lesz. Csak egy baj volt a mai nappal, egész nap esett az eső, Brrr........
De délután gyertyát gyújtottunk, amit a gyerekek nem kevésbé élveztek, mint mi. Meg is jött a karácsonyi hangulatom, pedig még kicsit korán van. Ádám odavan a gyertyákért, Gergő meg azért, hogy elfújhassa, szóval van egy kis ellentmondás.
Még mindig a tegnapi kiállítás hatása alatt állok, annyira lehengerelt.... Remélem egyszer "én is" ott lógok majd a falon. Ráadásul egy új boltot is felfedeztem, jövő héten el is megyek és ígérem megírom a vélemyényem, hogy a többi foltvarró is megismerhesse.
Ja, még valami. Ismer bárki olyan gyereket aki nem szereti a sültkrumplit??? Ádámnak a délutáni alvás után uzsonnára joghurtot akartam adni, de ő egyfolytában az asztalon árválkodó ebédről maradt sültkrumplira mutogatott. Apája megszánta és láss csodát, tömte, mint aki mindig erre vágyott :-))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése