Látogatóim

2010. augusztus 7., szombat

Mennyi minden....

Hát először is elnézést szeretnék kérni rendszeres olvasóimtól, hogy így eltűntem. Sajnos a gépem megadta magát, így nem tudtam feltöltögetni a műveimet. Na de most!


Citromos x-szemes tűpárna. Annyira megtetszett, muszáj volt megcsinálnom. Bár megfogadtam, hogy amíg az Éjszakai pillangómat nem böködöm ki teljesen addig nem kezdek bele másba, de nem bírtam ki. Szükségem volt némi siker élményre, mert az a fránya lepke nem akar úgy haladni, ahogyan én szeretném...

Apróság, de hasznos: ceruzatartó a Lurkóimnak. Wc papír gurigából készült, de ha valaki el szeretné készíteni jó tanácsként mondom, hogy ragassza oda valamihez, mert teli ceruzával hajlamos felborulni. Dupla haszon, mert egyrészt nincsenek szanaszét a ceruzák, másrészt a kicsi fiam gyakorolhatja a színeket. Ugyanis minden tartóba csak olyan ceruza való, amilyen szín feltűnik rajta. A nagy fiam imádja!!Pici patchwork. Bújtatós kulcstartó nemrég hazaérkezett folt varrós, de leginkább x-szemes rajongó Adélnak. Úgy tetszik, hogy elbújik benne a kulcs és akkor vidám tulipánok libegnek rajta :-)
Kapott még mellé egy összehajtható, könyvecskés tűpárnát is.

Íme..... A rózsás lett Adélé, a másikat megtartom magamnak, hihi :-))


x-szemes mackó párna. Végre befejeztem. Különlegessége hogy még akkor vásároltam, amikor gimibe jártam, mert biztos voltam benne, hogy fiam lesz. Láss csodát: KÉT fiam lett, bár tervben van egy csajszi is :-)) Ádámkának is nagyon tetszik, de Gergőé lett. A Picúrnak rendeltem egy cicásat, amit muszáj hamar megvarrnom, hogy béke legyen a fiúk között a párnákat illetően.
Végül, de nem utolsó sorban. Ezt a csodás 8 vörös rózsából álló csokrot az én szőke hercegemtől kaptam 8. házassági évfordulónk alkalmából. Azért mutatom meg, mert ez az első vörös rózsa csokor tőle, amit a 10 éve tartó kapcsolatunk alatt kaptam tőle.

Ennyi sikerült két pici fiú mellett..
Holnap elutazunk két hétre nyaralni :-)))))))))))))))))))))De ígérem nem fogok tétlenkedni és ha hazajövünk mindent megmutatok! Lesz közte strandszatyor, hátizsák és egy kis x :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése